Use of arms - influence to human balance during perturbation - Yrjölä, Kirsi (2014)
Tämän Pro gradu –tutkielman tarkoituksena oli selvittää, miten käsien käyttäminen tai käyttämättömyys vaikuttaa ihmisen tasapainon korjaamiseen äkillisessä horjutus (häiriö) tilanteessa.