Luokkahuone viihtyisänä oppimistilana - Feodorov-Heikkinen, Marjut (2014)
Feodorov - Heikkinen, M. 2014. Luokkahuone viihtyisänä oppimistilana. Jyväskylän yliopisto. Kokkolan yliopistokeskus Chydenius. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma. 72 s. ja 1 liite.