Transparency in development communication - Virtanen, Jarna (2014)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli selvittää avoimuuden ja läpinäkyvyyden merkitystä kehitysyhteistyöhön liittyvässä viestinnässä. Tutkimus tarkastelee läpinäkyvyyden roolia kehitysviestinnässä monista näkökulmista ja reflektoi sitä aikaisempiin teorioihin sekä malleihin, jotka käsittelevät julkishallinnon viestinnän läpinäkyvyyttä.