Kommentoinnin asteet ja henkilön rekonstruoituminen henkilöjutussa : tarkastelussa neljä aikakauslehteä - Virtanen, Viivi (2014)
Tutkimuksen tavoitteena on tarkastella henkilön rekonstruoitumista aikakauslehden henkilöjutuissa. Pääkysymykset ovat miten haastateltavasta muodostuu tietty kuva lukijalle ja millä keinoin jutun kirjoittanut toimittaja tätä kuvaa rakentaa.