Äänenlaatuerot ja niiden tutkimus osana musiikin tuotantoa ja teknologista kehitystä - Kivelä, Heikki (2014)
Tämä tutkielma käsittelee äänenlaadun kehityksen, tuotannon ja tutkimuksen näkökulmia narratiivisen kirjallisuuskatsauksen avulla. Keskeisimpänä tutkimusmateriaalina toimivat eri tavoin musiikin tutkimukseen ja teknologiaan liittyvät kirjalliset lähteet.