Narratiivinen tutkimus päihderiippuvuudesta toipuneiden läheissuhteista toipumisen aikana - Vainikainen, Karoliina (2014)
TIIVISTELMÄ NARRATIIVINEN TUTKIMUS PÄIHDERIIPPUVUUDESTA TOIPUNEIDEN LÄHEISSUHTEISTA TOIPUMISEN AIKANA Karoliina Vainikainen Sosiaalityö Pro gradu -tutkielma Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Jyväskylän yliopisto Ohjaaja: Marjo Kuronen Syksy 2014 Sivumäärä: 65 sivua + 1 liite (11 sivua)