Mukautuvan koeasetelman soveltaminen kategorisen havaitsemisen tutkimiseen neuropsykologiassa - Lehtomäki, Minna (2014)
Tässä tutkielmassa tutkitaan kognitiiviseen neuropsykologiaan kuuluvaa ilmiötä, nimeltään äänteiden kategorinen havaitseminen, käyttämällä mukautuvaa koeasetelmaa. Tarkoituksena on ollut kehittää ohjelma, jonka avulla pystyttäisiin mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti (optimaalisesti) määrittämään jokaiselle koehenkilölle yksilöllinen malli, jota havainnot noudattavat.