Obraz mužčiny i ženŝiny v sovremennoj sem'e na primere žurnala Krest'ânka - Raski, Maria (2014)
Käsittelen pro gradu tutkielmassani venäläisen naistenlehden «Крестьянка» tuottamaa mies- ja naiskuvaa perheessä. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, millaisia representaatioita miehestä ja naisesta rakentuu teksteissä. Tutkimuksessa keskitytään tarkastelemaan naisten näkemyksiä perheestä. Tämän takia tutkimusaineistona on yksitoista Integrum- tietokannasta kerättyä kyseisen lehden artikkelia, joissa haastateltiin kymmentä viihdealan naisammattilaista. Naisten ikähaarukka oli 24–43 vuotta ja taustat erilaisia: naimattomia, yksinhuoltajia ja kokonaisia perheitä.