Graafisten käyttöliittymien regressiotestauksen automatisointi - Tuominen, Markus (2014)
Testaaminen on järjestelmäkehityksen elintärkeä osa. Järjestelmien jatkuva mo- nimutkaistuminen ja erityisesti graafisten käyttöliittymien lisääntyminen johtaa siihen, että laadunvarmistuksen merkitys kasvaa edelleen ja lisäksi siitä tulee entistä haastavampaa ja kalliimpaa. Keskimäärin yli puolet ohjelmistokehitys- projektien kokonaiskustannuksista syntyy testauksesta. Testauksen automa- tisoinnilla pyritään pienentämään testauksesta aiheutuvia kustannuksia ja sa- malla tehostamaan testauksen toimintaa.