Kunnes kuolema meidät erottaa : maakuntalehden tulevaisuus 1980-luvulla syntyneiden toimittajien silmin - Toikka, Virvamaria (2014)
Journalismin murros, teknologian kehittyminen ja talouden taantuma ovat muuttaneet koko suomalaista mediakenttää. Vahvimmin nämä tekijät ovat vaikuttaneet lehdistöön. Vaikka jo 1990-luvun laman myötä maakuntalehdet menettivät paljon tilaajia, se ei vaatinut tuotteen täydellistä uudistamista. Tällä kertaa murroskausi on laittanut valtaa pitävät poh-timaan maakuntalehtien tulevaisuutta ja toimintaedellytyksiä. Siinä päätöksenteossa tavallisen rivitoimittajan on vai-kea saada ääntään kuuluviin.