Onnellisuutta etsimässä : miten onnellisuutta kuvataan alakoulun oppimateriaalissa? - Pulli, Reetta; Saarela, Pilvi (2014)
Reetta Pulli ja Pilvi Saarela. Onnellisuutta etsimässä. Miten onnellisuutta kuvataan alakoulun oppimateriaalissa? Pro gradu-tutkielma. Kevät 2014. Opettajan-koulutuslaitos. Jyväskylän yliopisto. 81 s.