Käsityksiä ja kokemuksia miesten ja naisten vuorovaikutustavoista - Narinen, Heli (2014)
Tämän tutkielman tavoite oli selvittää miesten ja naisten käsityksiä ja kokemuksia sukupuolten vuorovaikutustavoista. Lisäksi tarkasteltiin vuorovaikutustapojen merkitystä sukupuolten keskinäisessä vuorovaikutuksessa. Tutkielman kehyksenä ja näkökulmana toimi vaiennettujen ryhmien teoria.