Kohti harmonista maailmaa : ulkopoliittinen retoriikka People's Daily Online -internetjulkaisussa syksyllä 2012 - Puranen, Matti (2014)
Tässä tutkimuksessa tarkastellaan ulkopoliittista retoriikkaa People's Daily Online -internetjulkaisussa syksyllä 2012. People's Daily Online on Kiinan kommunistisen puolueen pää-äänenkannattajan Renmin ribaon (suom. Kansan päivälehti) englanninkielinen internet-versio, joka on suunnattu pääasiassa ulkomaiselle yleisölle. Tällaisena lehden kannanotot vastaavat hyvin pitkälle myös Kiinan keskushallinnon ideologiaa ja maailmankuvaa.