Mobiililaitteiden haittaohjelmat - Söderlund, Atte (2013)
Mobiiliuhkien yleistyessä on syytä vähän kartoittaa, mitä haittaohjelmia mobiilipuolelle on jo tullut. Tässä kirjallisuus kartoituksessa tavoite oli yksinkertaisesti kartoittaa nykyisiä mobiilihaittaohjelmia, joista suurimpana alueena ovat troijalaiset.