_version_ |
1799835491863887872
|
annif_keywords_txtF_mv |
voimaharjoittelu
kestävyysharjoittelu
liikunta
harjoittelu
ravinto
|
annif_uris_txtF_mv |
http://www.yso.fi/onto/yso/p16233
http://www.yso.fi/onto/yso/p7676
http://www.yso.fi/onto/yso/p916
http://www.yso.fi/onto/yso/p26412
http://www.yso.fi/onto/yso/p3671
|
author |
Hentilä, Jaakko
|
author2 |
Liikuntatieteellinen tiedekunta
Faculty of Sport and Health Sciences
Liikuntabiologian laitos
University of Jyväskylä
Jyväskylän yliopisto
Liikuntafysiologia
|
author_facet |
Hentilä, Jaakko
Liikuntatieteellinen tiedekunta
Faculty of Sport and Health Sciences
Liikuntabiologian laitos
University of Jyväskylä
Jyväskylän yliopisto
Liikuntafysiologia
Hentilä, Jaakko
|
author_sort |
Hentilä, Jaakko
|
building |
Jyväskylän yliopisto
JYX-julkaisuarkisto
|
datasource_str_mv |
jyx
|
department_txtF |
Liikunta- ja terveystieteet
|
faculty_txtF |
Liikuntatieteellinen tiedekunta
|
first_indexed |
2014-09-15T20:00:26Z
|
format |
Kandityö
|
format_ext_str_mv |
Opinnäyte
Kandityö
|
free_online_boolean |
1
|
fullrecord |
<?xml version="1.0"?>
<qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana</title><creator>Hentilä, Jaakko</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Liikuntatieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Sport and Health Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Liikuntabiologian laitos</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyväskylä</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyväskylän yliopisto</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Liikuntafysiologia</contributor><subject type="other" lang="fi">happo-emästasapaino</subject><subject type="other" lang="fi">voima- ja kestävyysharjoittelu</subject><subject type="other" lang="fi">suorituskyky</subject><available>2014-09-15T12:24:06Z</available><issued>2013</issued><type lang="fi">Kandidaatintutkielma</type><type lang="en">Bachelor's thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/44256</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201409152795</identifier><language type="iso">fin</language><rights lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><rights lang="fi">Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="accesslevel" lang="en">openAccess</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201409152795</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/44256/1/Hentil%c3%a4%20Jaakko.pdf" name="Hentilä Jaakko.pdf" type="application/pdf" length="689873" sequence="1"/><recordID>123456789_44256</recordID></qualifieddc>
|
id |
jyx.123456789_44256
|
language |
fin
|
last_indexed |
2024-05-13T20:04:42Z
|
main_date |
2013-01-01T00:00:00Z
|
main_date_str |
2013
|
online_boolean |
1
|
online_urls_str_mv |
{"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/44256\/1\/Hentil%c3%a4%20Jaakko.pdf","text":"Hentil\u00e4 Jaakko.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
|
oppiainekoodi_txtF |
5011
|
publication_first_indexed |
2013-09-15T20:00:26Z
|
publishDate |
2013
|
record_format |
qdc
|
source_str_mv |
jyx
|
spellingShingle |
Hentilä, Jaakko
Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana
happo-emästasapaino
voima- ja kestävyysharjoittelu
suorituskyky
|
subject_txtF |
Liikuntafysiologia
|
thumbnail |
https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_44256&index=0&size=large
|
title |
Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana
|
title_full |
Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana
|
title_fullStr |
Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana
Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana
|
title_full_unstemmed |
Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana
Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana
|
title_short |
Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana
|
title_sort |
happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys ja voimaharjoittelun aikana
|
title_txtP |
Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana
|
topic |
happo-emästasapaino
voima- ja kestävyysharjoittelu
suorituskyky
|
topic_facet |
happo-emästasapaino
suorituskyky
voima- ja kestävyysharjoittelu
|
url |
https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/44256
http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201409152795
|
work_keys_str_mv |
AT hentiläjaakko happamuuttajaemäksisyyttätuottavanravinnonvaikutuskestävyysjavoimaominaisuuksiin12
|