Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana

Bibliographic Details
Main Author: Hentilä, Jaakko
Other Authors: Liikuntatieteellinen tiedekunta, Faculty of Sport and Health Sciences, Liikuntabiologian laitos, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto, Liikuntafysiologia
Format: Bachelor's thesis
Language:fin
Published: 2013
Subjects:
Online Access: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/44256
_version_ 1799835491863887872
annif_keywords_txtF_mv voimaharjoittelu kestävyysharjoittelu liikunta harjoittelu ravinto
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p16233 http://www.yso.fi/onto/yso/p7676 http://www.yso.fi/onto/yso/p916 http://www.yso.fi/onto/yso/p26412 http://www.yso.fi/onto/yso/p3671
author Hentilä, Jaakko
author2 Liikuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Sport and Health Sciences Liikuntabiologian laitos University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Liikuntafysiologia
author_facet Hentilä, Jaakko Liikuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Sport and Health Sciences Liikuntabiologian laitos University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Liikuntafysiologia Hentilä, Jaakko
author_sort Hentilä, Jaakko
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Liikunta- ja terveystieteet
faculty_txtF Liikuntatieteellinen tiedekunta
first_indexed 2014-09-15T20:00:26Z
format Kandityö
format_ext_str_mv Opinnäyte Kandityö
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Happamuutta ja em&#xE4;ksisyytt&#xE4; tuottavan ravinnon vaikutus kest&#xE4;vyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kest&#xE4;vyys- ja voimaharjoittelun aikana</title><creator>Hentil&#xE4;, Jaakko</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Liikuntatieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Sport and Health Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Liikuntabiologian laitos</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Liikuntafysiologia</contributor><subject type="other" lang="fi">happo-em&#xE4;stasapaino</subject><subject type="other" lang="fi">voima- ja kest&#xE4;vyysharjoittelu</subject><subject type="other" lang="fi">suorituskyky</subject><available>2014-09-15T12:24:06Z</available><issued>2013</issued><type lang="fi">Kandidaatintutkielma</type><type lang="en">Bachelor's thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/44256</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201409152795</identifier><language type="iso">fin</language><rights lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><rights lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="accesslevel" lang="en">openAccess</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201409152795</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/44256/1/Hentil%c3%a4%20Jaakko.pdf" name="Hentil&#xE4; Jaakko.pdf" type="application/pdf" length="689873" sequence="1"/><recordID>123456789_44256</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_44256
language fin
last_indexed 2024-05-13T20:04:42Z
main_date 2013-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2013
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/44256\/1\/Hentil%c3%a4%20Jaakko.pdf","text":"Hentil\u00e4 Jaakko.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 5011
publication_first_indexed 2013-09-15T20:00:26Z
publishDate 2013
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Hentilä, Jaakko Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana happo-emästasapaino voima- ja kestävyysharjoittelu suorituskyky
subject_txtF Liikuntafysiologia
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_44256&index=0&size=large
title Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana
title_full Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana
title_fullStr Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana
title_full_unstemmed Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana
title_short Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana
title_sort happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys ja voimaharjoittelun aikana
title_txtP Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana
topic happo-emästasapaino voima- ja kestävyysharjoittelu suorituskyky
topic_facet happo-emästasapaino suorituskyky voima- ja kestävyysharjoittelu
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/44256 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201409152795
work_keys_str_mv AT hentiläjaakko happamuuttajaemäksisyyttätuottavanravinnonvaikutuskestävyysjavoimaominaisuuksiin12