Hentilä, J., tiedekunta, L., Sciences, F. o. S. a. H., laitos, L., Jyväskylä, U. o., & yliopisto, J. (2013). Happamuutta ja emäksisyyttä tuottavan ravinnon vaikutus kestävyys- ja voimaominaisuuksiin 12 viikon yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun aikana.
Chicago Style (17th ed.) CitationHentilä, Jaakko, Liikuntatieteellinen tiedekunta, Faculty of Sport and Health Sciences, Liikuntabiologian laitos, University of Jyväskylä, and Jyväskylän yliopisto. Happamuutta Ja Emäksisyyttä Tuottavan Ravinnon Vaikutus Kestävyys- Ja Voimaominaisuuksiin 12 Viikon Yhdistetyn Kestävyys- Ja Voimaharjoittelun Aikana. 2013.
MLA (9th ed.) CitationHentilä, Jaakko, et al. Happamuutta Ja Emäksisyyttä Tuottavan Ravinnon Vaikutus Kestävyys- Ja Voimaominaisuuksiin 12 Viikon Yhdistetyn Kestävyys- Ja Voimaharjoittelun Aikana. 2013.