Isien näkemykset laadukkaasta varhaiskasvatuksesta ja päivähoidosta - Holopainen, Pia (2014)
Aikaisemmin päivähoidon ajateltiin mahdollistavan vanhempien työssäkäynnin. Nyt ajatus lasten oikeudesta päivähoitoon ja heidän kasvunsa sekä kehityksensä tukeminen mahdollisimman hyvin on nostanut esiin palveluiden varhaiskasvatuksellista merkitystä, jonka vuoksi varhaiskasvatuksen laatua pyritään kehittämään.