The effect of instructions on writing an argumentative text : a study on upper secondary school students' written performance in English - Keskitalo, Venla (2014)
Tietoyhteiskunnan kehitys heijastuu tulevina vuosina myös ylioppilastutkintoihin, sillä vuodesta 2016 alkaen ensimmäiset ylioppilaskirjoitukset suoritetaan sähköisesti tietokoneita hyödyntäen. Myös englannin kielen opetukselle tekstinkäsittelyohjelmilla kirjoitettavat ylioppilasaineet asettavat haasteita ja mahdollisuuksia. Tässä tutkielmassa tarkasteltiin lukiolaisten englanninkielisen kantaa ottavan tekstin tuottamisen taitoja tekstinkäsittelyohjelmien asettamien mahdollisuuksien näkökulmasta.