ADHD-diagnosoitujen oppilaiden vanhempien opettajakäsitykset - Lahtinen, Elina (2014)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, millaisia käsityksiä vanhemmilla, joiden lapsella on diagnosoitu ADHD, on opettajista ja opettajien kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Vanhempien kokemukset ja käsitykset opettajista ovat merkityksellisiä, sillä niiden kautta voidaan paremmin ymmärtää opettajien suhtautumista tukea tarvitseviin oppilaisiin sekä yhteistyöhön vanhempien kanssa.