Kuudesluokkalaisten oppilaiden käsityksiä menestyksestä - Miettinen, Ilkka (2014)
Miettinen, I. 2014. Kuudesluokkalaisten oppilaiden käsityksiä menestyksestä. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma. 89 sivua.