"Siksi, että osaan" : tilaushistorioiden tekijöiden kirjoittajaidentiteetit ja identiteettien rakentuminen - Autio, Hanna (2014)
Maisterintutkielmassani tutkin suomalaisten tilaushistorioita kirjoittaneiden henkilöiden kirjoittajaidentiteettiä ja näiden identiteettien rakentumista. Tutkimukseni aineisto on hankittu sähköisellä kyselyllä, johon kutsuttiin noin 80 vastaajaa Suomen tietokirjailijat ry:n kautta sekä suoraan sähköpostikutsuilla omien kontaktieni avulla. Kyselyyn vastasi 39 henkilöä.