Liikunnanopettajien käyttämät opetustyylit yläkoulun ja lukion liikuntatunneilla - Luostari, Vesa (2014)
Luostari Vesa (2014). Liikunnanopettajien käyttämät opetustyylit yläkoulun ja lukion liikuntatunneilla. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 75 s., 3 liitettä.