The use of YouTube in English lessons in Finnish lower secondary schools - Lehtimäki, Hanna (2014)
Teknologian kehittyessä ja uusien laitteiden ja tapojen ilmestyessä myös kouluihin, avartuvat luokkahuoneissakin käytettävät opetusmahdollisuudet. Tietokone löytyy nykyään melkein joka luokasta, ja internet-yhteys on monella oppitunnilla käytössä. Yksi internetin suosituimmista palveluista tällä hetkellä sosiaalisen median saralla on YouTube, videoiden jakamis- ja katsomispalvelu, jota käyttävät jo miljoonat ihmiset.