Fleet inference : importing vehicle routing problems using machine learning - Kalmbach, Antoine (2014)
Tämä pro gradu -työ tutkii automaattisen päättelyn hyödyntämistä reitinoptimointiongelmien ratkaisemisessa. Reitinoptimointiongelma on kombinatorinen optimointiongelma, jonka ratkaiseminen edellyttää nk. ratkaisujärjestelmän luontia. Ratkaisujärjestelmä toimii ratkaisupalveluna, johon syötetään ongelman tiedot ja järjestelmä tuottaa ongelmasta optimoidun version.