"I have another D/G pottering around in my brain" : identity construction on a Harry Potter fanfiction forum - Sorvari, Henna (2014)
Jokainen on pohjimmiltaan jonkin asian fani. Omaa fani-identiteettiä voi viestiä monin eri tavoin. Tämä tutkielma käsittelee identiteetin rakennusta englanninkielisellä Harry Potter -fanifiktiofoorumilla. Tarkoituksena on tutkia millaisia aiheita keskusteluissa tulee ilmi ja mitä nämä aiheet paljastavat osallistujien identiteeteistä faneina, fanifiktion kirjoittajina ja lukijoina, sekä foorumin jäseninä.