"Tää ei oo kenenkään yksittäinen homma, tää on meidän yhteinen juttu" : yhteisön kulttuurin merkitys työskentelyssä ja työssäjaksamisessa alakoulun erityisopettajan kokemana - Lähdesmäki, Juho (2014)
Lähdesmäki, Juho. Tää ei oo kenenkään yksittäinen homma, tää on meidän yhteinen juttu Yhteisön kulttuurin merkitys työskentelyssä ja työssäjaksamisessa alakoulun erityisopettajan kokemana.