The nature of teacher discourse during practical work in lower secondary physics education - Jokiranta, Kaisa (2014)
Tämä Pro Gradu-tutkielma käsittelee opettajan puhetta kokeellisen työskentelyn aikana suomalaisissa yläkouluissa. Työn tavoite on esitellä tilanne kouluissa sellaisena kuin sen on nyt ja siten toivottavasti innostaa opettajia tarkkailemaan, pohtimaan ja muuntelemaan omaa puhettaan kokeellisia töitä ohjatessa.