Ravinnon vaikutus happo-emästasapainoon ja rasva-aineenvaihduntaan levossa sekä kestävyyskuormituksessa eri-ikäisillä miehillä ja naisilla

Bibliographic Details
Main Author: Malmivaara, Susanna
Other Authors: Liikuntatieteellinen tiedekunta, Faculty of Sport and Health Sciences, Liikuntabiologian laitos, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto, Liikuntafysiologia
Format: Bachelor's thesis
Language:fin
Published: 2012
Subjects:
Online Access: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/43968
_version_ 1809903366429474816
annif_keywords_txtF_mv ravinto aineenvaihdunta rasvat ravitsemus miehet
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p3671 http://www.yso.fi/onto/yso/p3066 http://www.yso.fi/onto/yso/p4153 http://www.yso.fi/onto/yso/p5748 http://www.yso.fi/onto/yso/p8173
author Malmivaara, Susanna
author2 Liikuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Sport and Health Sciences Liikuntabiologian laitos University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Liikuntafysiologia
author_facet Malmivaara, Susanna Liikuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Sport and Health Sciences Liikuntabiologian laitos University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Liikuntafysiologia Malmivaara, Susanna
author_sort Malmivaara, Susanna
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Liikunta- ja terveystieteet
faculty_txtF Liikuntatieteellinen tiedekunta
first_indexed 2014-08-06T20:02:00Z
format Kandityö
format_ext_str_mv Opinnäyte Kandityö
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Ravinnon vaikutus happo-em&#xE4;stasapainoon ja rasva-aineenvaihduntaan levossa sek&#xE4; kest&#xE4;vyyskuormituksessa eri-ik&#xE4;isill&#xE4; miehill&#xE4; ja naisilla</title><creator>Malmivaara, Susanna</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Liikuntatieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Sport and Health Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Liikuntabiologian laitos</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Liikuntafysiologia</contributor><subject type="other" lang="fi">happo-em&#xE4;stasapaino</subject><subject type="other" lang="fi">kest&#xE4;vyyskuormitus</subject><subject type="other" lang="fi">kolesteroli</subject><subject type="other" lang="fi">LDL</subject><subject type="other" lang="fi">HDL</subject><subject type="other" lang="fi">triglyseridit</subject><subject type="other" lang="fi">ravinto</subject><available>2014-08-06T10:44:28Z</available><issued>2012</issued><type lang="fi">Kandidaatintutkielma</type><type lang="en">Bachelor's thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/43968</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201408062309</identifier><language type="iso">fin</language><rights lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><rights lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="accesslevel" lang="en">openAccess</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201408062309</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/43968/1/Malmivaara%20Susanna.pdf" name="Malmivaara Susanna.pdf" type="application/pdf" length="412265" sequence="1"/><recordID>123456789_43968</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_43968
language fin
last_indexed 2024-09-03T10:51:28Z
main_date 2012-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2012
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/43968\/1\/Malmivaara%20Susanna.pdf","text":"Malmivaara Susanna.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 5011
publication_first_indexed 2012-08-06T20:02:00Z
publishDate 2012
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Malmivaara, Susanna Ravinnon vaikutus happo-emästasapainoon ja rasva-aineenvaihduntaan levossa sekä kestävyyskuormituksessa eri-ikäisillä miehillä ja naisilla happo-emästasapaino kestävyyskuormitus kolesteroli LDL HDL triglyseridit ravinto
subject_txtF Liikuntafysiologia
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_43968&index=0&size=large
title Ravinnon vaikutus happo-emästasapainoon ja rasva-aineenvaihduntaan levossa sekä kestävyyskuormituksessa eri-ikäisillä miehillä ja naisilla
title_full Ravinnon vaikutus happo-emästasapainoon ja rasva-aineenvaihduntaan levossa sekä kestävyyskuormituksessa eri-ikäisillä miehillä ja naisilla
title_fullStr Ravinnon vaikutus happo-emästasapainoon ja rasva-aineenvaihduntaan levossa sekä kestävyyskuormituksessa eri-ikäisillä miehillä ja naisilla Ravinnon vaikutus happo-emästasapainoon ja rasva-aineenvaihduntaan levossa sekä kestävyyskuormituksessa eri-ikäisillä miehillä ja naisilla
title_full_unstemmed Ravinnon vaikutus happo-emästasapainoon ja rasva-aineenvaihduntaan levossa sekä kestävyyskuormituksessa eri-ikäisillä miehillä ja naisilla Ravinnon vaikutus happo-emästasapainoon ja rasva-aineenvaihduntaan levossa sekä kestävyyskuormituksessa eri-ikäisillä miehillä ja naisilla
title_short Ravinnon vaikutus happo-emästasapainoon ja rasva-aineenvaihduntaan levossa sekä kestävyyskuormituksessa eri-ikäisillä miehillä ja naisilla
title_sort ravinnon vaikutus happo emästasapainoon ja rasva aineenvaihduntaan levossa sekä kestävyyskuormituksessa eri ikäisillä miehillä ja naisilla
title_txtP Ravinnon vaikutus happo-emästasapainoon ja rasva-aineenvaihduntaan levossa sekä kestävyyskuormituksessa eri-ikäisillä miehillä ja naisilla
topic happo-emästasapaino kestävyyskuormitus kolesteroli LDL HDL triglyseridit ravinto
topic_facet HDL LDL happo-emästasapaino kestävyyskuormitus kolesteroli ravinto triglyseridit
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/43968 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201408062309
work_keys_str_mv AT malmivaarasusanna ravinnonvaikutushappoemästasapainoonjarasvaaineenvaihduntaanlevossasekäkestävy