Kehon koostumuksen, vatsanseudun rasvakudoksen ja fyysisen aktiivisuuden välinen yhteys eri mittareilla mitattuna - Raimoaho, Reeta (2014)
Reeta Raimoaho (2014). Kehon koostumuksen, vatsanseudun rasvakudoksen ja fyysisen ak-tiivisuuden välinen yhteys eri mittareilla mitattuna. Terveystieteiden laitos, Jyväskylän yli-opisto, liikuntalääketieteen pro gradu -tutkielma, 60 s., 9 liitettä.