Tapaus Kallasvuon potkut : lehdistö Nokian kolmen toimitusjohtajan imagonrakentajana - Rusanen, Jonna (2013)
Syyskuisena perjantaina vuonna 2010 matkapuhelinyhtiö Nokia ilmoitti, että toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo saa potkut ja hänen tilalleen nimitetään kanadalainen Stephen Elop. Nokian tilanne oli käynyt tukalaksi erityisesti älypuhelinmarkkinoilla, ja Amerikan valloitus näytti epäonnistuneen. Mediassa Kallasvuon lähtölaskenta olikin ollut käynnissä jo kuukausikaupalla. Kun medianäytös Nokian ilmoituksen myötä todella alkoi, katseet porautuivat yhtiön kolmeen toimitusjohtajaan: Nokian huipulle nostaneeseen Jorma Ollilaan, yhtiötä neljä vuotta luotsanneeseen Olli-Pekka Kallasvuohon sekä tulevaisuuden toivoon, Stephen Elopiin.