Erityiskoulua käyvien lasten ja nuorten liikunta-aktiivisuus - Laine, Emma (2014)
Emma Laine (2014). Erityiskoulua käyvien lasten ja nuorten liikunta-aktiivisuus. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 92 s., 5 liitettä.