This is not a manipulation : authentic bodies in digital image - Lehtinen, Mikko (2014)
Tämä kaksiosainen tutkimus rakentaa ensimmäisessä osassa teoreettista välineistöä digitaalisen valokuvan ja autenttisen ruumiin käsittelemiseen yhdistämällä Michell Foucaultin ja Judith Butlerin ajatuksia. Toisessa osassa tätä välineistöä sovelletaan Intelligent Life lehden kansikuvaa käsittelevään tapaustutkimukseen, jossa kansikuvan alleviivattua digitaalista muokkaamattomutta käsitellään performatiivisen autenttisuuden näkökulmasta.