International students' language use and attitudes towards English and Finnish - Leinonen, Anniina (2014)
Vaihto-opiskelu on kasvattanut suosiotaan sekä maailmanlaajuisesti että Suomessa erityisesti korkea-asteen opiskelijoiden keskuudessa. Suomi kohdemaana on hyvä esimerkki siitä, ettei nykyään pääsyy ulkomailla opiskeluun ole välttämättä kohdemaan kielen oppiminen, sillä maahan tullaan yleensä ilman paikallisten kielten osaamista ja opinnot suoritetaan englanniksi.