Kolmiportainen tukimalli esiopettajien arvioimana - haastattelututkimus - Kämppi, Tuovi; Rautiainen, Sari (2014)
Kämppi, Tuovi ja Rautiainen, Sari. KOLMIPORTAINEN TUKIMALLI ESIOPETTAJIEN ARVIOIMANA Erityispedagogiikan pro gradu -työ. Jyväskylän yliopiston kasvatustieteiden laitos, 2014. 89 sivua. Julkaisematon.