Sosiaalisen intranetin käyttö organisaation vuorovaikutusympäristönä : asiantuntijatyötä tekevien käsityksiä ja kokemuksia - Kolehmainen, Inka; Korhonen, Anssi (2014)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli ymmärtää sosiaalisen intranetin käyttöä organisaation vuorovaikutusympäristönä asiantuntijatyötä tekevien näkökulmasta. Tavoitetta lähestyttiin tutkimalla asiantuntijatyötä tekevien käsityksiä ja kokemuksia sosiaalisen intranetin käytöstä ja sosiaalisen intranetin käyttöönotosta heidän organisaatiossaan. Lisäksi pohdittiin sosiaalisen intranetin viestintä- ja vuorovaikutustehtävää organisaatiossa sekä asiantuntijatyötä tekevien näkemyksiä ja odotuksia sosiaalisen intranetin tulevaisuudesta.