Ketterän ohjelmistokehityksen ja kevyen käytettävyystestauksen yhteensovittaminen : tapaustutkimus - Koskela, Antti (2014)
Tutkielman aiheena on kevyen käytettävyystestauksen ja ketterän ohjelmistokehityksen yhteensovitus. Käytettävyystestaus on aiemmin ollut kalliissa käytettävyyslaboratorioissa harjoitettavaa ”salatiedettä”. Kevyiden käytettävyystestauksen menetelmien myötä on tarjoutunut aiempaa nopeampia ja kevyempiä tapoja suorittaa käytettävyystestausta, mutta niiden hyödyntäminen osana ketterää ohjelmistokehitystä on vielä vähäistä.