Fysiikka perusopetuksen kuudesluokkalaisten kokemana - Häkkinen, Marianne (2014)
Häkkinen, Marianne. FYSIIKKA PERUSOPETUKSEN KUUDESLUOKKALAISTEN KOKEMANA. Kasvatustieteen pro gradu -työ. Jyväskylän yliopiston opettajankoulutuslaitos, 2014. 86 sivua.