Kanbanin periaatteet ja käyttö : tapaustutkimus rahoitusalan yrityksessä - Koski, Timo (2014)
Tietojärjestelmien laaja-alaisen käytön ja kehittämisen noustessa merkittäväksi osaksi yhä moninaisempia työtehtäviä tarve uudenlaiselle työnhallinnalle kasvaa. Sen lisäksi, että Kanban on uutena lähestymistapana jatkanut vahvaa leviämistään perinteisen ohjelmistoliiketoiminnan ja järjestelmäkehityksen sisällä, sitä soveltavien toimialojen kirjo on laajentunut selvästi myös tämän ydinalueen ulkopuolelle. Kanban tarjoaa valmiiksi saneltujen menetelmien ja toimintatapojen sijaan mukautuvan periaatteellisen viitekehyksen työnhallintaan.