Yritysten saamat resurssit Kasvu Open 2012 -sparrausprosessista - Puistovirta, Niina (2014)
Kasvu Open on Keski-Suomen Kauppakamarin organisoima kasvuyrittäjyyskilpailu ja sparrausprosessi. Vuonna 2012 Kasvu Open järjestettiin toisen kerran ja siihen valittiin osallistujiksi 16 yritystä.