Kestävyyskunnon ja kehonkoostumuksen vaikutus työmuistiin ja motoriseen nopeuteen - Kautto, Johanna (2014)
Johanna Kautto (2014). Kestävyyskunnon ja kehonkoostumuksen vaikutus työmuistiin ja motoriseen nopeuteen. Terveystieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, liikuntalääketieteen pro gradu –tutkielma, 47 s., 6 liitettä.