Urheilijoiden harjoittelumotivaatioon yhteydessä olevat tekijät - Peltoniemi, Janne (2014)
Janne Peltoniemi (2014). Urheilijoiden harjoittelumotivaatioon yhteydessä olevat tekijät. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 158 s.