Measuring the quality of media relations in an EU institution : developing and testing a measurement model - Torkkeli, Hanna-Kaisa (2014)
Mediasuhteet on yksi kriittisimmistä yhteisöviestinnän osa-alueista. Median rooli tiedon levittäjänä ja monistajana organisaation kohderyhmille on erittäin tärkeä. Media toimii myös portinvartijana, minkä vuoksi se nähdään objektiivisempana kuin suora viestintä itse organisaatiosta (esim. lehdistötiedotteet, mainonta).