Lasten ja nuorten maksimaalisen aerobisen kunnon määritys submaksimaalisin menetelmin - Mäenpää, Mika (2014)
Tämän Pro gradu -tutkielman tarkoituksena oli selvittää, voidaanko lasten- ja nuorten maksimaalista aerobista kuntoa määrittää ei-maksimaalisen suorituksen perusteella ja pystytäänkö maksimaalisen aerobisen kunnon määrittämiseksi luomaan yleisiä ennusteyhtälöjä vai ovatko ennusteet mahdollisia vain yksilökohtaisilla parametreilla.