Global to local : English in the lives of five Helsinki-based immigrant entrepreneurs - Saarinen, Ilkka (2014)
Tämä tutkimus käsittelee Helsingissä liiketoimintaansa harjoittavien maahanmuuttajayrittäjien englannin kielen käyttöä liiketoiminnassaan ja sen ulkopuolella.Tutkimus peilaa myös englannin kielen yleistä roolia Suomessa sekä etenkin Helsingin alueella.