Terapeuttisen harjoittelun vaikuttavuus päänsäryn hoidossa : systemaattinen katsaus ja meta-analyysi satunnaistetuista, kontrolloiduista tutkimuksista - Kääriäinen, Raimo (2014)
Tausta: Päänsärky on yksi yleisimmistä neurologisista oireista, sillä lähes kaikilla on jossain vaiheessa elämäänsä päänsärkyä. Tämän vuoksi on tärkeää selvittää myös ei-lääkkeellisten hoitomuotojen käyttöä päänsäryn hoidossa. Tämän systemaattisen katsauksen ja meta-analyysin tarkoituksena oli tutkia terapeuttisen harjoittelun vaikutusta päänsärkyyn.