"Ei vaan semmonen pelkkä rakennettu ympäristö" : unelmien päiväkoti vanhempien näkökulmasta - Ikonen, Sonja; Lappalainen, Anu (2014)
Ikonen, Sonja & Lappalainen, Anu. 2014. ”Ei vaan semmonen pelkkä rakennettu ympäristö”. Unelmien päiväkoti vanhempien näkökulmasta. Varhaiskasvatustieteen pro gradu -tutkielma. Kasvatustieteiden laitos. Jyväskylän yliopisto. 96 sivua + liitteet.