Hiljattain synnyttäneiden äitien kokemuksia raskausajan liikunnasta - Ahola, Outi (2014)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, miten raskaana olevat naiset liikkuivat raskausaikana ja miten liikunnan harrastaminen muuttui raskauden edetessä. Lisäksi tavoitteena oli lisätä ymmärrystä syistä, miksi liikuntaa harrastetaan tai ei harrasteta raskausaikana ja mitkä olivat raskauden aikaiset liikuntamotiivit. Tutkimuskohteina olivat äitien käsitykset ja kokemukset raskausajan liikunnasta.