Sosioekonomisen aseman yhteys nuorten itsetuntoon : WHO-Koululaistutkimus - Korpela, Kaisa-Reetta (2014)
Tämän Pro Gradu -tutkielman tarkoituksena oli selvittää 7- ja 9-luokkalaisten suomalaisten tyttöjen ja poikien sosioekonomisen aseman yhteyttä itsetuntoon sekä saada tietoa tyttöjen ja poikien itsetunnon tasosta. Tavoitteena oli saada tietoa, jota esimerkiksi opettajat ja päättäjät voivat hyödyntää työssään.