Two Kings : Martin Luther Kingin postuumi julkisuuskuva ja siihen liittyneet kiistat New York Timesin ja The Washington Postin sivuilla vuosina 1970-1986 - Kinnunen, Hannupekka (2014)
Työni tavoitteena oli tarkastella Martin Luther Kingin postuumia julkisuuskuvaa New York Timesin ja The Washington Postin sivuilla käydyn julkisen keskustelun perusteella. Tutkielmassa selvitän kuinka eri ihmiset Martin Luther Kingin näkivät, millaisena King kuvailtiin ja vaikuttiko kuvauksiin henkilöiden taustat?