Kyselytutkimus fysio- ja toimintaterapeuteille GAS-menetelmän käyttökokemuksista - Tuomi, Jenni (2014)
TIIVISTELMÄ Jenni Tuomi 2014 Kyselytutkimus fysio- ja toimintaterapeuteille GAS-menetelmän käyttökokemuksista Liikuntatieteellinen tiedekunta Terveystieteiden laitos Jyväskylän yliopisto 53 sivua, 4 liitettä